De beleggersbijeenkomst vindt zaterdag plaats, voor het eerst in Groot-Bijgaarden voor een tweetalig publiek. De grootste blikvanger van de happening is wellicht Harold Boël, de CEO van de holding Sofina, die voor het eerst in het publiek spreekt. De adellijke familie staat bekend als uiterst discreet. Boël staat geprogrammeerd om 11 uur.

De liefhebbers van investeringsmaatschappijen kunnen hun hartje ophalen, want Tom Bamelis, de CFO van Ackermans & van Haaren houdt vlak voor Harold Boël een presentatie.

Tinc

The Infrastructure Company (Tinc) het infrastructuurfonds van GIMV dat volgende maand naar de beurs trekt, komt zijn plannen uit de doeken doen. "Tinc kan een volksaandeel worden", zei Koen Hoffman, de topman van KBC Securities in een gesprek met Trends afgelopen week. "Tinc zorgt in ieder geval van een zekere democratisering van investeringen in infrastructuur en het bedrijf is bezig met iets tastbaar, iets wat mensen gemakkelijk kunnen begrijpen." Het bedrijf zou zich willen profileren als een dividendaandeel.

Nyrstar

Ook de CEO ad interim van Nyrstar, Heinz Eigner, komt spreken voor het Belgische beleggerspubliek. Het pr-bureau van de zinkgroep belde deze week zoveel mogelijk journalisten op om een hardnekkig misverstand uit de wereld te helpen.

"Heinz Eigner komt niet naar de VFB om zieltjes te winnen voor een belangrijke stemming op de aandeelhoudersvergadering. Het is sowieso te laat om uw aandelen Nyrstar te deponeren om de vergadering bij te wonen", liet het pr-bureau weten.

Het management van Nyrstar moet zich op de komende aandeelhoudersvergadering van 29 april verdedigen tegen de activistische aandeelhouder Trafigura. De vorige CEO, Roland Junck, kwam in het verleden ook al twee keer spreken voor het VFB-publiek en het bedrijf is wel vaker aanwezig met een stand op het evenement voor kleine beleggers.

De beleggersbijeenkomst vindt zaterdag plaats, voor het eerst in Groot-Bijgaarden voor een tweetalig publiek. De grootste blikvanger van de happening is wellicht Harold Boël, de CEO van de holding Sofina, die voor het eerst in het publiek spreekt. De adellijke familie staat bekend als uiterst discreet. Boël staat geprogrammeerd om 11 uur.De liefhebbers van investeringsmaatschappijen kunnen hun hartje ophalen, want Tom Bamelis, de CFO van Ackermans & van Haaren houdt vlak voor Harold Boël een presentatie.The Infrastructure Company (Tinc) het infrastructuurfonds van GIMV dat volgende maand naar de beurs trekt, komt zijn plannen uit de doeken doen. "Tinc kan een volksaandeel worden", zei Koen Hoffman, de topman van KBC Securities in een gesprek met Trends afgelopen week. "Tinc zorgt in ieder geval van een zekere democratisering van investeringen in infrastructuur en het bedrijf is bezig met iets tastbaar, iets wat mensen gemakkelijk kunnen begrijpen." Het bedrijf zou zich willen profileren als een dividendaandeel.Ook de CEO ad interim van Nyrstar, Heinz Eigner, komt spreken voor het Belgische beleggerspubliek. Het pr-bureau van de zinkgroep belde deze week zoveel mogelijk journalisten op om een hardnekkig misverstand uit de wereld te helpen. "Heinz Eigner komt niet naar de VFB om zieltjes te winnen voor een belangrijke stemming op de aandeelhoudersvergadering. Het is sowieso te laat om uw aandelen Nyrstar te deponeren om de vergadering bij te wonen", liet het pr-bureau weten. Het management van Nyrstar moet zich op de komende aandeelhoudersvergadering van 29 april verdedigen tegen de activistische aandeelhouder Trafigura. De vorige CEO, Roland Junck, kwam in het verleden ook al twee keer spreken voor het VFB-publiek en het bedrijf is wel vaker aanwezig met een stand op het evenement voor kleine beleggers.