De gevolgen van een Chinese buiklanding zal ongetwijfeld gevolgen hebben voor de rest van de wereld, op de eerste plaats voor de financiële wereld maar ook de bedrijfswereld kan er onder te lijden hebben. Een harde landing van China kan de dromen van veel bedrijven aan diggelen slaan.

De internationale bedrijfswereld stond namelijk te drummen om in China aanwezig te zijn, kwestie van het enorme groeipotentieel van deze markt aan te boren. Het uiteindelijke effect van een Chinese harde landing kan een wereldwijde groeivertraging zijn die uiteindelijk zelfs op een recessie kan uitlopen.

De gevolgen van een Chinese buiklanding zal ongetwijfeld gevolgen hebben voor de rest van de wereld, op de eerste plaats voor de financiële wereld maar ook de bedrijfswereld kan er onder te lijden hebben. Een harde landing van China kan de dromen van veel bedrijven aan diggelen slaan. De internationale bedrijfswereld stond namelijk te drummen om in China aanwezig te zijn, kwestie van het enorme groeipotentieel van deze markt aan te boren. Het uiteindelijke effect van een Chinese harde landing kan een wereldwijde groeivertraging zijn die uiteindelijk zelfs op een recessie kan uitlopen.