Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is het antwoord op deze vraag eenvoudig: we hebben met z'n allen een financieel pyramideschema opgebouwd dat in de wereldgeschiedenis zijn gelijke niet heeft gekend. De harde cijfers tonen aan waarom we zo diep in de shit zitten.

De Verenigde Staten zitten bijvoorbeeld op een schuldenberg die op ongeveer 56.000 miljard dollar wordt geraamd. Daar staat maar ongeveer 9000 miljard dollar aan bankdeposito's tegenover. In Europa is de situatie niet veel verbeterd. Alles is begonnen met het schuldenprobleem en een oplossing kan er pas komen wanneer de openstaande schulden afgebouwd worden.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is het antwoord op deze vraag eenvoudig: we hebben met z'n allen een financieel pyramideschema opgebouwd dat in de wereldgeschiedenis zijn gelijke niet heeft gekend. De harde cijfers tonen aan waarom we zo diep in de shit zitten. De Verenigde Staten zitten bijvoorbeeld op een schuldenberg die op ongeveer 56.000 miljard dollar wordt geraamd. Daar staat maar ongeveer 9000 miljard dollar aan bankdeposito's tegenover. In Europa is de situatie niet veel verbeterd. Alles is begonnen met het schuldenprobleem en een oplossing kan er pas komen wanneer de openstaande schulden afgebouwd worden.