• Tegenvaller in de VS door het wegvallen van de payroll tax cut en door stijgende benzineprijzen, maar structurele tekenen van herstel in vastgoedmarkt en bedrijfsinvesteringen blijven overeind. Bovendien zijn de benzineprijzen opnieuw fors aan het afnemen.

• Tegenvaller in China, maar kredietgroei en andere voorlopende indicatoren blijven vrij sterk, dus de groei zou in het 2e kwartaal opnieuw duidelijk moeten aantrekken. In het 1ste kwartaal viel de groei tegen, zoals bleek uit de vanmorgen gepubliceerde bbp-cijfers.

• Tegenvaller in de VS door het wegvallen van de payroll tax cut en door stijgende benzineprijzen, maar structurele tekenen van herstel in vastgoedmarkt en bedrijfsinvesteringen blijven overeind. Bovendien zijn de benzineprijzen opnieuw fors aan het afnemen. • Tegenvaller in China, maar kredietgroei en andere voorlopende indicatoren blijven vrij sterk, dus de groei zou in het 2e kwartaal opnieuw duidelijk moeten aantrekken. In het 1ste kwartaal viel de groei tegen, zoals bleek uit de vanmorgen gepubliceerde bbp-cijfers.