In 2006-2007 haalde het bedrijf reeds 13,5 miljoen EUR op in een eerste financieringsronde. Gimv investeert nu samen met Atlas Venture, Edmond de Rothschild Investment Partners, Neomed Management, VI Partners en Sunstone Capital 19 miljoen EUR.

Deze tweede financieringsronde moet JenaValve toelaten zijn producten verder te ontwikkelen en marktrijp te maken.

Hans D'Haese (Bank Degroof): "De verbetering van de M&A markt is gunstig voor Gimv, laat daar geen twijfels over bestaan. In feite betreft het hier een kleinere transactie voor Gimv, dat bij het begin van de financiële crisis over een solide financiële positie beschikte. Deze deal is echter maar de tweede zogenaamde medtech deal over de afgelopen 12 maanden. Het advies opbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd."

In 2006-2007 haalde het bedrijf reeds 13,5 miljoen EUR op in een eerste financieringsronde. Gimv investeert nu samen met Atlas Venture, Edmond de Rothschild Investment Partners, Neomed Management, VI Partners en Sunstone Capital 19 miljoen EUR. Deze tweede financieringsronde moet JenaValve toelaten zijn producten verder te ontwikkelen en marktrijp te maken. Hans D'Haese (Bank Degroof): "De verbetering van de M&A markt is gunstig voor Gimv, laat daar geen twijfels over bestaan. In feite betreft het hier een kleinere transactie voor Gimv, dat bij het begin van de financiële crisis over een solide financiële positie beschikte. Deze deal is echter maar de tweede zogenaamde medtech deal over de afgelopen 12 maanden. Het advies opbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd."