Recent was er nog het bericht dat van KBC Asset Management KBC AM Dublin wordt overgenomen. RHJ International is al eigenaar van de bekende broker Kleinwort Benson.

Met de overname toont RHJ International aan dat de strategie er uit bestaat om op basis van de Kleinwort Benson merknaam een sterke poot vermogensbeheer en -advies uit te bouwen.

Hans D'Haese (Bank Degroof): "RHJ International is goedkoop gewaardeerd. Het overgenomen KBC AM vormt mijn inziens een mooie aanvulling op de portefeuille van de holding."

Recent was er nog het bericht dat van KBC Asset Management KBC AM Dublin wordt overgenomen. RHJ International is al eigenaar van de bekende broker Kleinwort Benson. Met de overname toont RHJ International aan dat de strategie er uit bestaat om op basis van de Kleinwort Benson merknaam een sterke poot vermogensbeheer en -advies uit te bouwen. Hans D'Haese (Bank Degroof): "RHJ International is goedkoop gewaardeerd. Het overgenomen KBC AM vormt mijn inziens een mooie aanvulling op de portefeuille van de holding."