Op 23 februari 2010 werd de eerste steen gelegd van het "value added" logistiek centrum dat voor de groep wordt gebouwd bij Nijmegen (Nederland).

Vanaf eind 2010 zullen op deze site alle logistieke activiteiten van de groep in Nederland worden gecentraliseerd, alsmede de versnijdings- en verpakkingsactiviteiten van de groep die nu in de fabriek in Milsbeek (Nederland) plaatsvinden.

Ter Beke blijft in 2010 investeren in haar bereide gerechtenmerk Come a casa® door middel van publiciteits- en promotiecampagnes die in de maand april werden opgestart.

Daarnaast werd een volledig vernieuwd gamma pastamaaltijden op de markt gebracht. De groep vertrouwt erop dat ze de groei in beide divisies kan bestendigen en dat de resultaatsverbetering van 2009, behoudens onvoorziene omstandigheden, in 2010 zal worden verder gezet.

Hans d'Haese (Bank Degroof): "De omzet van Ter Beke was iets beter dan verwacht. Voorlopig zie ik echter geen aanleiding om mijn scenario te wijzigen. Het advies opbouwen blijft behouden, met een opwaarts potentieel van circa 15%."

Op 23 februari 2010 werd de eerste steen gelegd van het "value added" logistiek centrum dat voor de groep wordt gebouwd bij Nijmegen (Nederland). Vanaf eind 2010 zullen op deze site alle logistieke activiteiten van de groep in Nederland worden gecentraliseerd, alsmede de versnijdings- en verpakkingsactiviteiten van de groep die nu in de fabriek in Milsbeek (Nederland) plaatsvinden. Ter Beke blijft in 2010 investeren in haar bereide gerechtenmerk Come a casa® door middel van publiciteits- en promotiecampagnes die in de maand april werden opgestart. Daarnaast werd een volledig vernieuwd gamma pastamaaltijden op de markt gebracht. De groep vertrouwt erop dat ze de groei in beide divisies kan bestendigen en dat de resultaatsverbetering van 2009, behoudens onvoorziene omstandigheden, in 2010 zal worden verder gezet. Hans d'Haese (Bank Degroof): "De omzet van Ter Beke was iets beter dan verwacht. Voorlopig zie ik echter geen aanleiding om mijn scenario te wijzigen. Het advies opbouwen blijft behouden, met een opwaarts potentieel van circa 15%."