Volgens de voorwaarden van de overeenkomst stemt Daiichi Sankyo in met een initiële acquisitieprijs van 805 miljoen dollar. Latere mijlpaalbetalingen, gekoppeld aan de goedkeuring van hun belangrijkste product (PLX4032), kunnen bijkomend in totaal 130 miljoen dollar opleveren.

De afronding van de transactie is afhankelijk van de goedkeuring door de Amerikaanse mededingingsautoriteiten (Hart-Scott-Rodino Anti-Trust Improvements Act) en moet eveneens aan een aantal andere gebruikelijke randvoorwaarden voldoen.

Hans D'Haese (Bank Degroof): "De NAV van GIMV is opnieuw aantrekkelijk geworden. Ik blijf de posities in dit aandeel opbouwen."

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst stemt Daiichi Sankyo in met een initiële acquisitieprijs van 805 miljoen dollar. Latere mijlpaalbetalingen, gekoppeld aan de goedkeuring van hun belangrijkste product (PLX4032), kunnen bijkomend in totaal 130 miljoen dollar opleveren. De afronding van de transactie is afhankelijk van de goedkeuring door de Amerikaanse mededingingsautoriteiten (Hart-Scott-Rodino Anti-Trust Improvements Act) en moet eveneens aan een aantal andere gebruikelijke randvoorwaarden voldoen. Hans D'Haese (Bank Degroof): "De NAV van GIMV is opnieuw aantrekkelijk geworden. Ik blijf de posities in dit aandeel opbouwen."