Hans D'Haese (Bank Degroof): "Bottom line kwam de winst van Lotus Bakeries eens te meer boven de verwachtingen uit. De nettowinst kwam duidelijk boven de verwachtingen uit. Per aandeel werd 15,93 euro verdiend, waar wij op maar 12,46 euro gerekend hadden. Uitgaande van constante perimeters steeg de omzet met 1,50%."

D'Haese had op margedruk gerekend, maar dat viel nog mee. D'Haese: "Concluderend meen ik te mogen stellen dat Lotus een zeer goede set cijfers bekendmaakte, die onze verwachtingen duidelijk overtrof. Op basis van die cijfers verdient het aandeel een koopadvies. Ik verhoog daarom het advies van opbouwen naar kopen."

Hans D'Haese (Bank Degroof): "Bottom line kwam de winst van Lotus Bakeries eens te meer boven de verwachtingen uit. De nettowinst kwam duidelijk boven de verwachtingen uit. Per aandeel werd 15,93 euro verdiend, waar wij op maar 12,46 euro gerekend hadden. Uitgaande van constante perimeters steeg de omzet met 1,50%."D'Haese had op margedruk gerekend, maar dat viel nog mee. D'Haese: "Concluderend meen ik te mogen stellen dat Lotus een zeer goede set cijfers bekendmaakte, die onze verwachtingen duidelijk overtrof. Op basis van die cijfers verdient het aandeel een koopadvies. Ik verhoog daarom het advies van opbouwen naar kopen."