In beide divisies werd in de eerste 9 maanden van 2010 een groei opgetekend in de volumes die de prijsdaling in omzet meer dan kan compenseren.

Bij gelijkblijvende wisselkoers van het Britse Pond stijgt de omzet van de diepvriesgroentedivisie met 1,83%.

De impact van de organische volumestijging in de diepvriesgroentedivisie bedraagt 4,4%. De volumestijging in de aardappeldivisie bedraagt zelfs 18,31%. De omzet ligt hiermee in lijn van de verwachtingen.

Zowel in de aardappeldivisie als in de diepvriesgroentedivisie werd de mooie groei uit de eerste jaarhelft nog versterkt in het derde kwartaal van 2010.

Hans D'Haese (Bank Degroof): "Ik zag een goede volumegroei bij beide bussiness units PinguinLutosa. Het advies opbouwen blijft gehandhaafd."

In beide divisies werd in de eerste 9 maanden van 2010 een groei opgetekend in de volumes die de prijsdaling in omzet meer dan kan compenseren. Bij gelijkblijvende wisselkoers van het Britse Pond stijgt de omzet van de diepvriesgroentedivisie met 1,83%. De impact van de organische volumestijging in de diepvriesgroentedivisie bedraagt 4,4%. De volumestijging in de aardappeldivisie bedraagt zelfs 18,31%. De omzet ligt hiermee in lijn van de verwachtingen. Zowel in de aardappeldivisie als in de diepvriesgroentedivisie werd de mooie groei uit de eerste jaarhelft nog versterkt in het derde kwartaal van 2010. Hans D'Haese (Bank Degroof): "Ik zag een goede volumegroei bij beide bussiness units PinguinLutosa. Het advies opbouwen blijft gehandhaafd."