Vorig jaar verstrekte Gimv groeikapitaal aan de veelbelovende bedrijven Bananas NV en Amphion NV. Zo verwierf Gimv een controlerend aandeel in Benelux-bedrijf Bananas NV (bedrijf uit de Benelux) en Amphion NV.

Beide bedrijven konden in 2009 een fantastisch resultaat voorleggen, ondanks de fundamentele crisis in de marketing- en communicatiesector. De twee bedrijven organiseren ontmoetingen en gesprekken tussen merk en klant door middel van offline- en online-interactie.

Hans D'Haese (Bank Degroof): "Ik had eerder al opgemerkt dat Gimv synergie-effecten kon realiseren in de marketingdienstensector. Het aandeel noteert momenteel aan relatief kleine discount, maar ik behoud toch een advies opbouwen."

Vorig jaar verstrekte Gimv groeikapitaal aan de veelbelovende bedrijven Bananas NV en Amphion NV. Zo verwierf Gimv een controlerend aandeel in Benelux-bedrijf Bananas NV (bedrijf uit de Benelux) en Amphion NV. Beide bedrijven konden in 2009 een fantastisch resultaat voorleggen, ondanks de fundamentele crisis in de marketing- en communicatiesector. De twee bedrijven organiseren ontmoetingen en gesprekken tussen merk en klant door middel van offline- en online-interactie. Hans D'Haese (Bank Degroof): "Ik had eerder al opgemerkt dat Gimv synergie-effecten kon realiseren in de marketingdienstensector. Het aandeel noteert momenteel aan relatief kleine discount, maar ik behoud toch een advies opbouwen."