De serie-D-financiering zal worden verstrekt door de bestaande aandeelhouders van INSIDE, geleid door Gimv en Sofinnova Partners. Bovendien zal het Franse staatsinvesteringsfonds Fonds Stratégique d'Investissement (FSI) aan deze kapitaalronde deelnemen.

Met deze investering kan INSIDE Contactless de overname financieren van de Secure Microcontroller Solutions (SMS)-divisie van de op Nasdaq genoteerde onderneming Atmel Corporation (NASDAQ: ATML).

De samenwerking tussen de twee bedrijven kan voor een ongeziene transitie in de smartcardindustrie zorgen.

Hans d'Haese (Bank Degroof): "Gimv noteert aan een redelijk lage discount, zodat ik een advies opbouwen handhaaf. De M&A markt herleeft voorzichtig en die trend zal zich in de toekomst waarschijnlijk gaan doorzetten."

De serie-D-financiering zal worden verstrekt door de bestaande aandeelhouders van INSIDE, geleid door Gimv en Sofinnova Partners. Bovendien zal het Franse staatsinvesteringsfonds Fonds Stratégique d'Investissement (FSI) aan deze kapitaalronde deelnemen. Met deze investering kan INSIDE Contactless de overname financieren van de Secure Microcontroller Solutions (SMS)-divisie van de op Nasdaq genoteerde onderneming Atmel Corporation (NASDAQ: ATML). De samenwerking tussen de twee bedrijven kan voor een ongeziene transitie in de smartcardindustrie zorgen. Hans d'Haese (Bank Degroof): "Gimv noteert aan een redelijk lage discount, zodat ik een advies opbouwen handhaaf. De M&A markt herleeft voorzichtig en die trend zal zich in de toekomst waarschijnlijk gaan doorzetten."