Beiden zouden grootaandeelhouders Financiere Agache en NPM hebben benaderd, een bericht dat door de holding van Albert Frère inmiddels werd bevestigd. Go Voyages is de Franse marktleider op het gebied van online vliegtuigverkopen.

Op de website van Les Echos stond te lezen dat de prijs voor een mogelijke transactie op 300 tot 400 miljoen euro wordt geraamd. Het zou daarbij gaan om 100% van de aandelen Go Voyages.

Hans D'Haese (Bank Degroof): "Ik verwacht dat een mogelijke transactie rond Go Voyages een licht positief effect op de aangepaste NAV zal hebben. Anderzijds is er op het eerste gezicht geen katalysator die de koers van NPM in beweging kan krijgen. Daarom handhaaf ik een neutraal advies."

Beiden zouden grootaandeelhouders Financiere Agache en NPM hebben benaderd, een bericht dat door de holding van Albert Frère inmiddels werd bevestigd. Go Voyages is de Franse marktleider op het gebied van online vliegtuigverkopen. Op de website van Les Echos stond te lezen dat de prijs voor een mogelijke transactie op 300 tot 400 miljoen euro wordt geraamd. Het zou daarbij gaan om 100% van de aandelen Go Voyages. Hans D'Haese (Bank Degroof): "Ik verwacht dat een mogelijke transactie rond Go Voyages een licht positief effect op de aangepaste NAV zal hebben. Anderzijds is er op het eerste gezicht geen katalysator die de koers van NPM in beweging kan krijgen. Daarom handhaaf ik een neutraal advies."