Begin 2008 sloot Gimv een partnership met KBC Private Equity voor investeringen in de Russische markt. Eind 2009 zette KBC Private Equity deze samenwerking stop.

Gimv zal zijn bestaande Russische portefeuille verder blijven beheren en via zijn samenwerking met CapMan Rusland blijven opereren in de Russische markt.

Hans d'Haese (Bank Degroof): "De samenwerking van Gimv met CapMan Rusland is de natuurlijke voortzetting van de bestaande relatie van beiden. De activiteiten van Gimv en CapMan Rusland sterk gelijkend, met uiteraard een geografisch verschil. Mijn advies opbouwen heeft onder andere met de lage discount te maken."

Begin 2008 sloot Gimv een partnership met KBC Private Equity voor investeringen in de Russische markt. Eind 2009 zette KBC Private Equity deze samenwerking stop. Gimv zal zijn bestaande Russische portefeuille verder blijven beheren en via zijn samenwerking met CapMan Rusland blijven opereren in de Russische markt. Hans d'Haese (Bank Degroof): "De samenwerking van Gimv met CapMan Rusland is de natuurlijke voortzetting van de bestaande relatie van beiden. De activiteiten van Gimv en CapMan Rusland sterk gelijkend, met uiteraard een geografisch verschil. Mijn advies opbouwen heeft onder andere met de lage discount te maken."