Belangrijk om naar uit te kijken zijn in ieder geval van de werkloosheidscijfers voor de maand februari die volgende week vrijdag worden bekendgemaakt. Die cijfers zullen moeten aangeven dat de Amerikaanse economie al dan niet aan de beterhand is. Op basis daarvan kan de FED uitmaken of ze al dan niet verder gaat met taperen.

Met Bitcoin gaat het van kwaad naar erger. Mt. Gox, de voornaamste handelsplaats voor de virtuele munt, is inmiddels niet meer bereikbaar. Hangt het einde van Bitcoin in de lucht?, zekerheid daaromtrent hebben we natuurlijk niet, maar de situatie wordt nu wel erg prangend.

Belangrijk om naar uit te kijken zijn in ieder geval van de werkloosheidscijfers voor de maand februari die volgende week vrijdag worden bekendgemaakt. Die cijfers zullen moeten aangeven dat de Amerikaanse economie al dan niet aan de beterhand is. Op basis daarvan kan de FED uitmaken of ze al dan niet verder gaat met taperen. Met Bitcoin gaat het van kwaad naar erger. Mt. Gox, de voornaamste handelsplaats voor de virtuele munt, is inmiddels niet meer bereikbaar. Hangt het einde van Bitcoin in de lucht?, zekerheid daaromtrent hebben we natuurlijk niet, maar de situatie wordt nu wel erg prangend.