Op basis van deze tour heeft de bank opnieuw gekeken naar haar advies voor Brunel. Het koopadvies blijft gehandhaafd.

De huidige omzetontwikkeling is bij Brunel erg goed. Brunel ligt namelijk op schema om de omzet de komende 4-5 jaar met 10 tot 15% per jaar te laten groeien.

De energie-divisie, goed voor 60% van de totale omzet, groeit net als in 2013 met 30%.

De gereduceerde uitgaven van grote oliespelers aan E&P (exploratie en productie) hebben geen impact op het bedrijf.

Belangrijke trends zijn dat olie- en gascliënten het aantal uitzendbureaus waarmee ze zaken doen terugbrengen en dat er meer omzet voortkomt uit onderaannemers.

In Nederland trok de omzetgroei aan met meer dan 10% en Duitsland zou vanaf het tweede halfjaar dubbelcijferige rendementen moeten zien. Brunel blijft het groeiverhaal goed voortzetten.

De tour in de Verenigde Staten herbevestigt de positieve beleggingscase voor Brunel.

Op basis van deze tour heeft de bank opnieuw gekeken naar haar advies voor Brunel. Het koopadvies blijft gehandhaafd. De huidige omzetontwikkeling is bij Brunel erg goed. Brunel ligt namelijk op schema om de omzet de komende 4-5 jaar met 10 tot 15% per jaar te laten groeien. De energie-divisie, goed voor 60% van de totale omzet, groeit net als in 2013 met 30%. De gereduceerde uitgaven van grote oliespelers aan E&P (exploratie en productie) hebben geen impact op het bedrijf. Belangrijke trends zijn dat olie- en gascliënten het aantal uitzendbureaus waarmee ze zaken doen terugbrengen en dat er meer omzet voortkomt uit onderaannemers. In Nederland trok de omzetgroei aan met meer dan 10% en Duitsland zou vanaf het tweede halfjaar dubbelcijferige rendementen moeten zien. Brunel blijft het groeiverhaal goed voortzetten. De tour in de Verenigde Staten herbevestigt de positieve beleggingscase voor Brunel.