Handelen op de financiële markten komt tegenwoordig neer op kop of munt gooien, op de fundamentals kunnen de beleggers niet langer vertrouwen.

De centrale banken hebben het systeem vol liquiditeiten gepompt en die liquiditeiten kunnen op eender welk moment eender welke richting inslaan.

Op de Amerikaanse en Europese beurzen is de trend op lange termijn nog steeds stijgend, maar op de groeimarkten is het tegenwoordig huilen met de petten op.

Ook op de valuta- en obligatiemarkten lijken de stoppen volledig te zijn doorgeslagen, bewegingen op die markten vallen onmogelijk te voorspellen.

Handelen op de financiële markten komt tegenwoordig neer op kop of munt gooien, op de fundamentals kunnen de beleggers niet langer vertrouwen. De centrale banken hebben het systeem vol liquiditeiten gepompt en die liquiditeiten kunnen op eender welk moment eender welke richting inslaan. Op de Amerikaanse en Europese beurzen is de trend op lange termijn nog steeds stijgend, maar op de groeimarkten is het tegenwoordig huilen met de petten op. Ook op de valuta- en obligatiemarkten lijken de stoppen volledig te zijn doorgeslagen, bewegingen op die markten vallen onmogelijk te voorspellen.