De handelaren zien echter de kansen op een correctie bij de commodities toenemen. Shawn Hackett, president bij Hackett Advisors, is in de afgelopen weken erg voorzichtig geworden.

Volgens Hackett vloeit er veel te veel beleggingsgeld naar de grondstoffenmarkten en dat is naar zijn mening nog een goed teken. Commodities zijn op de huidige niveaus stevig geprijsd, aldus Hackett.

Ook Tim Seymour roept op tot voorzichtigheid. Veel goed nieuws zit al in de grondstoffenprijzen verrekend. Seymour is nog steeds positief voor de lange termijn, maar sluit op korte termijn een correctie niet uit.

De handelaren zien echter de kansen op een correctie bij de commodities toenemen. Shawn Hackett, president bij Hackett Advisors, is in de afgelopen weken erg voorzichtig geworden. Volgens Hackett vloeit er veel te veel beleggingsgeld naar de grondstoffenmarkten en dat is naar zijn mening nog een goed teken. Commodities zijn op de huidige niveaus stevig geprijsd, aldus Hackett. Ook Tim Seymour roept op tot voorzichtigheid. Veel goed nieuws zit al in de grondstoffenprijzen verrekend. Seymour is nog steeds positief voor de lange termijn, maar sluit op korte termijn een correctie niet uit.