Rekening houdende met de zeer grote volatiliteit van het aandeel ten gevolge van de aankondiging van de start van exclusieve onderhandelingen over de verkoop van Dexia Banque Internationale à Luxembourg, de samenroeping van een raad van bestuur op zaterdag 8 oktober en de vele tegenstrijdige berichten over de Groep, heeft de toezichthouder vandaag de schorsing van het Dexia-aandeel gevraagd tot maandagmorgen 10 oktober. Zo luidde de inhoud van een persbericht dat vanmiddag werd bekendgemaakt.

Op het moment van opschorting van de handel noteerde de koers van Dexia fors in het rood. De Brusselse beurs had nochtans eveneens de wind in de zeilen, de BEL 20 kon een winst van 2,16% vasthouden.

Rekening houdende met de zeer grote volatiliteit van het aandeel ten gevolge van de aankondiging van de start van exclusieve onderhandelingen over de verkoop van Dexia Banque Internationale à Luxembourg, de samenroeping van een raad van bestuur op zaterdag 8 oktober en de vele tegenstrijdige berichten over de Groep, heeft de toezichthouder vandaag de schorsing van het Dexia-aandeel gevraagd tot maandagmorgen 10 oktober. Zo luidde de inhoud van een persbericht dat vanmiddag werd bekendgemaakt. Op het moment van opschorting van de handel noteerde de koers van Dexia fors in het rood. De Brusselse beurs had nochtans eveneens de wind in de zeilen, de BEL 20 kon een winst van 2,16% vasthouden.