De organische groei van 3% illustreert de relevantie van de originele positionering op het kruispunt van technologie en financiën op baisis van complementaire expertise in 3 vakgebieden (administratief en financieel beheer, distributie en diensten) die wordt gebundeld in transversale oplossingen ('Enterprise solutions') en daarnaast van de diversificatie naar smart objects.

De ondernemingen die in de loop van de laatste 12 maanden werden overgenomen, dragen 35 miljoen euro bij aan de omzet van het 1e halfjaar. Dat is beter dan verwacht en weerspiegelt hun succesvolle integratie.

De organische groei van 3% illustreert de relevantie van de originele positionering op het kruispunt van technologie en financiën op baisis van complementaire expertise in 3 vakgebieden (administratief en financieel beheer, distributie en diensten) die wordt gebundeld in transversale oplossingen ('Enterprise solutions') en daarnaast van de diversificatie naar smart objects. De ondernemingen die in de loop van de laatste 12 maanden werden overgenomen, dragen 35 miljoen euro bij aan de omzet van het 1e halfjaar. Dat is beter dan verwacht en weerspiegelt hun succesvolle integratie.