Gedelegeerd Bestuurder Koen Dejonckheere had volgende commentaar op de resultaten over het voorbije halfjaar die vanmorgen bekendgemaakte werden: "In de eerste jaarhelft kon Gimv de vruchten plukken van zijn volgehouden langdurige investeringen in de biotech- en medtechsector. Dankzij een aantal mooie desinvesteringen maakt Gimv de nodige middelen vrij voor nieuwe investeringen in deze innovatieve domeinen, die een hoeksteen zijn van de investeringsstrategie van het Health & Care platform."

Dejonckheere vervolgde: "Naast de permanente zorg voor waardecreatie binnen de bestaande portefeuille, werd de afgelopen periode ook de eerste concrete resultaten zichtbaar van de vorig jaar gelanceerde platformstrategie. Niet alleen merken we een verhoogde en gefocuste activiteit, maar vertaalde deze activiteit zich in een aantal concrete dossiers in alle platformen. Hiermee engageerde Gimv zich om mee te bouwen aan het langetermijn groeitraject van een aantal beloftevolle nieuwe participaties. Terzelfdertijd stellen we vast dat een aantal van onze bedrijven nog steeds hinder ondervinden van een fragiele financieel-economische context. Dit vertaalde zich in hun resultaten en bijgevolg ook in de waardering van deze participaties."

Gedelegeerd Bestuurder Koen Dejonckheere had volgende commentaar op de resultaten over het voorbije halfjaar die vanmorgen bekendgemaakte werden: "In de eerste jaarhelft kon Gimv de vruchten plukken van zijn volgehouden langdurige investeringen in de biotech- en medtechsector. Dankzij een aantal mooie desinvesteringen maakt Gimv de nodige middelen vrij voor nieuwe investeringen in deze innovatieve domeinen, die een hoeksteen zijn van de investeringsstrategie van het Health & Care platform." Dejonckheere vervolgde: "Naast de permanente zorg voor waardecreatie binnen de bestaande portefeuille, werd de afgelopen periode ook de eerste concrete resultaten zichtbaar van de vorig jaar gelanceerde platformstrategie. Niet alleen merken we een verhoogde en gefocuste activiteit, maar vertaalde deze activiteit zich in een aantal concrete dossiers in alle platformen. Hiermee engageerde Gimv zich om mee te bouwen aan het langetermijn groeitraject van een aantal beloftevolle nieuwe participaties. Terzelfdertijd stellen we vast dat een aantal van onze bedrijven nog steeds hinder ondervinden van een fragiele financieel-economische context. Dit vertaalde zich in hun resultaten en bijgevolg ook in de waardering van deze participaties."