Laatstgenoemde wordt door hem een saai en kleurloos figuur genoemd. Farage is inderdaad niet de man die altijd en overal zijn mond houdt.

Gisteren was Farage voor het eerst sinds het uitbreken van de Cyprus-affaire weer op televisie. 'Haal uw geld van de banken nu het nog kan', zo luidde zijn advies.

Farage is er namelijk van overtuigd dat wat in Cyprus gebeurt ook in andere Europese landen kan gebeuren.

Europa is een kaartenhuisje dat volgens hem prompt zal instorten zodra één van de kaarten tegen de grond gaat. Wat vandaag in Cyprus gebeurt, kan morgen in Italië, Spanje of een ander Europees land gebeuren.

Farage heeft alle vertrouwen in Europa verloren, hij verwacht in de komende maanden en jaren meer van hetzelfde. Zijn boodschap klinkt luid en duidelijk: ons geld is niet langer meer veilig.

Laatstgenoemde wordt door hem een saai en kleurloos figuur genoemd. Farage is inderdaad niet de man die altijd en overal zijn mond houdt. Gisteren was Farage voor het eerst sinds het uitbreken van de Cyprus-affaire weer op televisie. 'Haal uw geld van de banken nu het nog kan', zo luidde zijn advies. Farage is er namelijk van overtuigd dat wat in Cyprus gebeurt ook in andere Europese landen kan gebeuren. Europa is een kaartenhuisje dat volgens hem prompt zal instorten zodra één van de kaarten tegen de grond gaat. Wat vandaag in Cyprus gebeurt, kan morgen in Italië, Spanje of een ander Europees land gebeuren. Farage heeft alle vertrouwen in Europa verloren, hij verwacht in de komende maanden en jaren meer van hetzelfde. Zijn boodschap klinkt luid en duidelijk: ons geld is niet langer meer veilig.