Hans D'Haese (Bank Degroof): "In het geval van holdings is uiteraard de discount ten opzichte van de NAV belangrijk, in het geval van Brederode ligt ver boven het gemiddelde. Daarom heb ik het advies voor het aandeel verhoogd van opbouwen naar kopen."

D'Haese merkt op dat de resultaten geen grote verrassingen bevatte: "Brederode heeft zijn portefeuille volledig herschikt, waardoor de afhankelijkheid van de financiële sector sterk is afgenomen. Momenteel is vooral energy & utilities, die goed zijn voor ongeveer en kwart van de portefeuille."

Hans D'Haese (Bank Degroof): "In het geval van holdings is uiteraard de discount ten opzichte van de NAV belangrijk, in het geval van Brederode ligt ver boven het gemiddelde. Daarom heb ik het advies voor het aandeel verhoogd van opbouwen naar kopen." D'Haese merkt op dat de resultaten geen grote verrassingen bevatte: "Brederode heeft zijn portefeuille volledig herschikt, waardoor de afhankelijkheid van de financiële sector sterk is afgenomen. Momenteel is vooral energy & utilities, die goed zijn voor ongeveer en kwart van de portefeuille."