Hans D'Haese (Bank Degroof): "De resultaten van Ackermans & van Haaren waren iets zwakker dan verwacht. De bouwdivisie presteerde goed, wat uiteraard te danken was aan de baggeractiviteiten. Ook de afdeling Financial Services deed het goed, met een sterke onderliggende groei dankzij het asset management."

Daarnaast waren er in de vastgoedafdeling grote verliezen in Roemenië. D'Haese: "De bijdrage van de divisie private equity werd uiteraard negatief beïnvloed door de economische crisis. Uiteindelijk behoud ik mijn neutraal advies voor het aandeel, de cijfers veranderen niet veel aan de waardering."

Hans D'Haese (Bank Degroof): "De resultaten van Ackermans & van Haaren waren iets zwakker dan verwacht. De bouwdivisie presteerde goed, wat uiteraard te danken was aan de baggeractiviteiten. Ook de afdeling Financial Services deed het goed, met een sterke onderliggende groei dankzij het asset management." Daarnaast waren er in de vastgoedafdeling grote verliezen in Roemenië. D'Haese: "De bijdrage van de divisie private equity werd uiteraard negatief beïnvloed door de economische crisis. Uiteindelijk behoud ik mijn neutraal advies voor het aandeel, de cijfers veranderen niet veel aan de waardering."