John Tang, China strateeg bij UBS Investment Bank, merkt op dat buitenlandse beleggers vanwege de reglementering maar moeilijk toegang krijgen tot de Chinese beurs zelf.

Daarom zullen ze in Hong Kong moeten blijven om vandaaruit de Chinese beurs te bespelen. In de small-to-mid cap sector geeft Tang de voorkeur aan equipment en machinebouwers.

Het betreft dan meer bepaald aandelen die passen in de 5- en 12-jaar plannen die Beijing momenteel heeft lopen. Tang ziet ook veel in nieuwe materialen, waarbij hij er vast van overtuigd is dat de volgende DuPont in China zal gevonden worden.

John Tang, China strateeg bij UBS Investment Bank, merkt op dat buitenlandse beleggers vanwege de reglementering maar moeilijk toegang krijgen tot de Chinese beurs zelf. Daarom zullen ze in Hong Kong moeten blijven om vandaaruit de Chinese beurs te bespelen. In de small-to-mid cap sector geeft Tang de voorkeur aan equipment en machinebouwers. Het betreft dan meer bepaald aandelen die passen in de 5- en 12-jaar plannen die Beijing momenteel heeft lopen. Tang ziet ook veel in nieuwe materialen, waarbij hij er vast van overtuigd is dat de volgende DuPont in China zal gevonden worden.