De kostenbesparingen zitten op schema met cash-gerelateerde bedrijfskosten (met uitzondering van IPR's, afschrijvingen en gekapitaliseerde R&D) in dit kwartaal van 7,9 miljoen EURO tegenover de run rate doelstelling van 8 miljoen EURO aan het jaareinde van 2010.

Deze besparingen vertegenwoordigen een daling met 38% in vergelijking met de met cash-gerelateerde bedrijfskosten van het derde kwartaal van 2009.

Option's transitie naar een nieuw businessmodel en een productportfolio met grote toegevoegde waarde blijft vooruitgang boeken.

Het bedrijf meent evenwel dat, in lijn met de verklaring van de resultaten van de eerste jaarhelft 2010, het onwaarschijnlijk is dat het bedrijf groei zal laten optekenen vergeleken met de 30 miljoen EURO uit de eerste jaarhelft.

Guy Sips (KBC Securities): "Ik zag een zwakke omzetevolutie bij Option, zodat het bedrijf nog steeds moet bewijzen dat zijn nieuwe strategie succesvol is. Het advies houden blijft staan."

De kostenbesparingen zitten op schema met cash-gerelateerde bedrijfskosten (met uitzondering van IPR's, afschrijvingen en gekapitaliseerde R&D) in dit kwartaal van 7,9 miljoen EURO tegenover de run rate doelstelling van 8 miljoen EURO aan het jaareinde van 2010. Deze besparingen vertegenwoordigen een daling met 38% in vergelijking met de met cash-gerelateerde bedrijfskosten van het derde kwartaal van 2009. Option's transitie naar een nieuw businessmodel en een productportfolio met grote toegevoegde waarde blijft vooruitgang boeken. Het bedrijf meent evenwel dat, in lijn met de verklaring van de resultaten van de eerste jaarhelft 2010, het onwaarschijnlijk is dat het bedrijf groei zal laten optekenen vergeleken met de 30 miljoen EURO uit de eerste jaarhelft. Guy Sips (KBC Securities): "Ik zag een zwakke omzetevolutie bij Option, zodat het bedrijf nog steeds moet bewijzen dat zijn nieuwe strategie succesvol is. Het advies houden blijft staan."