*Product gerelateerde opbrengsten en software & licentie opbrengsten vertegenwoordigen elk de helft van de totale inkomsten.

*De onderneming rapporteert een positieve EBITDA van 898 duizend EURO voor het eerste kwartaal van 2011. De cashpositie van de onderneming verbeterde ten opzichte van het jaareinde 2010, voornamelijk als gevolg van het ontvangen van licentievergoedingen gedurende het eerste kwartaal van 2011 voor een totaal bedrag van 33 miljoen EURO.

*De onderneming verwacht dat nieuwe draadloze oplossingen en producten een bijdrage tot de resultaten zullen leveren vanaf de tweede helft van 2011.

Guy Sips (KBC Securities): "Option maakte een tegenvallende omzet bekend, zodat ik het koersdoel verlaag tot 0,50 euro. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden."

*Product gerelateerde opbrengsten en software & licentie opbrengsten vertegenwoordigen elk de helft van de totale inkomsten. *De onderneming rapporteert een positieve EBITDA van 898 duizend EURO voor het eerste kwartaal van 2011. De cashpositie van de onderneming verbeterde ten opzichte van het jaareinde 2010, voornamelijk als gevolg van het ontvangen van licentievergoedingen gedurende het eerste kwartaal van 2011 voor een totaal bedrag van 33 miljoen EURO. *De onderneming verwacht dat nieuwe draadloze oplossingen en producten een bijdrage tot de resultaten zullen leveren vanaf de tweede helft van 2011. Guy Sips (KBC Securities): "Option maakte een tegenvallende omzet bekend, zodat ik het koersdoel verlaag tot 0,50 euro. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden."