Option heeft bekendgemaakt dat het zijn nieuwe, ultradunne draadloze LGA-module (Land Grid Array), de GTM601, heeft ingebouwd in de gloednieuwe, luxueuze designsmartphone T1 van de Scandinavische fabrikant Lumigon.

Lumigon koos de GTM601 van Option omdat deze module het mogelijk maakt om geavanceerde 3G-technologie snel en naadloos in te bouwen in de Android smartphone. Het hele proces - van de keuze voor Option over de ontwikkelingsfase tot een afgewerkt toestel - kostte Lumigon amper drie maanden.

Zo kon de fabrikant de projectkosten drukken en de risico's beperken, zonder toegevingen te moeten doen op ontwerpvlak.

Guy Sips (KBC Securities): "Het is positief dat Option met een deal komt, zeker wanneer die mag gesitueerd worden in het snel groeiend segment van de smartphones. Niettemin handhaaf ik een verkoopadvies voor dit aandeel, met een koersdoel van 0,40 euro."

Option heeft bekendgemaakt dat het zijn nieuwe, ultradunne draadloze LGA-module (Land Grid Array), de GTM601, heeft ingebouwd in de gloednieuwe, luxueuze designsmartphone T1 van de Scandinavische fabrikant Lumigon. Lumigon koos de GTM601 van Option omdat deze module het mogelijk maakt om geavanceerde 3G-technologie snel en naadloos in te bouwen in de Android smartphone. Het hele proces - van de keuze voor Option over de ontwikkelingsfase tot een afgewerkt toestel - kostte Lumigon amper drie maanden. Zo kon de fabrikant de projectkosten drukken en de risico's beperken, zonder toegevingen te moeten doen op ontwerpvlak. Guy Sips (KBC Securities): "Het is positief dat Option met een deal komt, zeker wanneer die mag gesitueerd worden in het snel groeiend segment van de smartphones. Niettemin handhaaf ik een verkoopadvies voor dit aandeel, met een koersdoel van 0,40 euro."