Deze uitbreiding is een onderdeel van de samenwerkingsovereenkomst met Huawei die in oktober 2010 werd getekend, waarbij Huawei akkoord ging om een licentie te nemen op Option's uCAN Connection Manager software en waarbij het eerste jaar van de licentie werd gewaardeerd op 27 miljoen euro.

Deze onvereenkomst voorzag daarnaast in een potentiële uitbreiding van deze licentie voor een bedrag ten belope van maximaal 33 miljoen euro voor de volgende 18 maanden.

Deze transactie, het gevolg van het bereiken van wederzijdse, contractueel overeengekomen mijlpalen, vormt een eerste deel van deze mogelijke uitbreidingen.

Guy Sips (KBC Securities): "Option moet nog bewijzen dat haar strategie werkt, door de deal met Huawei zijn zeker niet alle problemen opgelost. Ik handhaaf een neutraal advies."

Deze uitbreiding is een onderdeel van de samenwerkingsovereenkomst met Huawei die in oktober 2010 werd getekend, waarbij Huawei akkoord ging om een licentie te nemen op Option's uCAN Connection Manager software en waarbij het eerste jaar van de licentie werd gewaardeerd op 27 miljoen euro. Deze onvereenkomst voorzag daarnaast in een potentiële uitbreiding van deze licentie voor een bedrag ten belope van maximaal 33 miljoen euro voor de volgende 18 maanden. Deze transactie, het gevolg van het bereiken van wederzijdse, contractueel overeengekomen mijlpalen, vormt een eerste deel van deze mogelijke uitbreidingen. Guy Sips (KBC Securities): "Option moet nog bewijzen dat haar strategie werkt, door de deal met Huawei zijn zeker niet alle problemen opgelost. Ik handhaaf een neutraal advies."