Guy Sips (KBC Securities): "Ik start de opvolging van Jensen-Group met een koopadvies en een koersdoel van 13 euro. Over de afgelopen 10 jaar heeft het bedrijf meerdere econmische cycli doorsparteld."

Het bedrijf speelt in op recente trends, want de groeimarkten laten het management van Jensen-Group niet onberoerd. Sips: "In dat verband verwijs ik naar de 'Go East' strategie van het bedrijf. Het bedrijf doet een aanzienlijke investering in een productiefaciliteit in China. Daarnaast werd ook een overeenkomst afgesloten met de Japanse drie in de sector."

Guy Sips (KBC Securities): "Ik start de opvolging van Jensen-Group met een koopadvies en een koersdoel van 13 euro. Over de afgelopen 10 jaar heeft het bedrijf meerdere econmische cycli doorsparteld." Het bedrijf speelt in op recente trends, want de groeimarkten laten het management van Jensen-Group niet onberoerd. Sips: "In dat verband verwijs ik naar de 'Go East' strategie van het bedrijf. Het bedrijf doet een aanzienlijke investering in een productiefaciliteit in China. Daarnaast werd ook een overeenkomst afgesloten met de Japanse drie in de sector."