Op basis hiervan, vewacht Jensen-Group een eerste jaarhelft vergelijkbaar met vorig jaar. Zoals in voorgaande jaren, geeft de groep geen jaarprognose.

De vooruitzichten zijn voorzichtig aangezien de economische onzekerheid die een weerslag heeft op het investeringsklimaat, de snelle wijzigingen in de vraag, de hoge volatiliteit in de wisselkoersen en de schommelende grondstof-, energie- en transportprijzen de belangrijkste risicofactoren blijven voor de activiteiten.

Guy Sips (KBC Securities): "De fair value van een aandeel Jensen Group bedraagt 14,64 euro. Ik handhaaf een koopadvies."

Op basis hiervan, vewacht Jensen-Group een eerste jaarhelft vergelijkbaar met vorig jaar. Zoals in voorgaande jaren, geeft de groep geen jaarprognose. De vooruitzichten zijn voorzichtig aangezien de economische onzekerheid die een weerslag heeft op het investeringsklimaat, de snelle wijzigingen in de vraag, de hoge volatiliteit in de wisselkoersen en de schommelende grondstof-, energie- en transportprijzen de belangrijkste risicofactoren blijven voor de activiteiten. Guy Sips (KBC Securities): "De fair value van een aandeel Jensen Group bedraagt 14,64 euro. Ik handhaaf een koopadvies."