Tegelijk wordt ook de al eerder aangekondigde kapitaalsversterking van € 4 miljoen doorgevoerd via een kapitaalverhoging van € 3,2 miljoen onder toegestaan kapitaal en via het verstrekken van een achtergestelde lening met warranten van € 0,8 miljoen.

De transactie werd in gelijke mate onderschreven door het echtpaar Fehervari en nv Gimv. Door de kapitaalverhoging stijgt het aantal aandelen van Alfacam Group met 755.072 stuks tot 8.847.173.

Guy Sips (KBC Securities): "Alfacam heeft vers kapitaal gekregen en alle blikken zijn nu gericht op Brazilië. Het advies voor het aandeel wordt opgetrokken tot accumulate."

Tegelijk wordt ook de al eerder aangekondigde kapitaalsversterking van € 4 miljoen doorgevoerd via een kapitaalverhoging van € 3,2 miljoen onder toegestaan kapitaal en via het verstrekken van een achtergestelde lening met warranten van € 0,8 miljoen. De transactie werd in gelijke mate onderschreven door het echtpaar Fehervari en nv Gimv. Door de kapitaalverhoging stijgt het aantal aandelen van Alfacam Group met 755.072 stuks tot 8.847.173. Guy Sips (KBC Securities): "Alfacam heeft vers kapitaal gekregen en alle blikken zijn nu gericht op Brazilië. Het advies voor het aandeel wordt opgetrokken tot accumulate."