De opbrengsten voor 2010 bedragen 227,0 miljoen euro, een stijging van 29,6% tegenover vorig jaar. Dit waren de andere hoogtepunten:

• De bedrijfswinst (EBIT) bedraagt 15,4 miljoen euro, een stijging van 41,1% tegenover vorig jaar.

• De bedrijfscashflow (EBITDA) bedraagt 24,3 miljoen euro, een stijging van 61,9% tegenover vorig jaar.

• De nettowinst van de voorgezette activiteiten bedraagt 8,6 miljoen euro (Courante winst per aandeel van 1,07 euro), een stijging van 67,9% tegenover vorig jaar.

• De netto financiële schuld blijft stabiel op 13,2 miljoen euro.

De voornaamste risicofactoren voor 2011 zijn grotendeels dezelfde als vorig jaar: de economische onzekerheid die een weerslag heeft op het investeringsklimaat, snelle wijzigingen in de vraag, de hoge volatiliteit in de wisselkoersen en de schommelende

grondstof-, energie- en transportprijzen.

Guy Sips (KBC Securities): "Wat is de impact van de grondstoffenprijzen bij Jensen-Group en de evolutie van het orderboekje zijn twee dingen die bij dit bedrijf goed in de gaten moeten worden gehouden. Ik blijf koper van het aandeel."

De opbrengsten voor 2010 bedragen 227,0 miljoen euro, een stijging van 29,6% tegenover vorig jaar. Dit waren de andere hoogtepunten: • De bedrijfswinst (EBIT) bedraagt 15,4 miljoen euro, een stijging van 41,1% tegenover vorig jaar. • De bedrijfscashflow (EBITDA) bedraagt 24,3 miljoen euro, een stijging van 61,9% tegenover vorig jaar. • De nettowinst van de voorgezette activiteiten bedraagt 8,6 miljoen euro (Courante winst per aandeel van 1,07 euro), een stijging van 67,9% tegenover vorig jaar. • De netto financiële schuld blijft stabiel op 13,2 miljoen euro. De voornaamste risicofactoren voor 2011 zijn grotendeels dezelfde als vorig jaar: de economische onzekerheid die een weerslag heeft op het investeringsklimaat, snelle wijzigingen in de vraag, de hoge volatiliteit in de wisselkoersen en de schommelende grondstof-, energie- en transportprijzen. Guy Sips (KBC Securities): "Wat is de impact van de grondstoffenprijzen bij Jensen-Group en de evolutie van het orderboekje zijn twee dingen die bij dit bedrijf goed in de gaten moeten worden gehouden. Ik blijf koper van het aandeel."