Deze uitbreiding is een onderdeel van de samenwerkingsovereenkomst met Huawei die in oktober 2010 werd getekend, waarbij Huawei akkoord ging om een licentie te nemen op Option's uCAN Connection Management software.

Deze overeenkomst voorzag daarnaast in potentiële uitbreidingen van deze licentie voor een bedrag ten belope van maximaal 33 miljoen euro.

Deze transactie is het laatste deel van deze uitbreidingen onder de huidige licentie overeenkomst.

Guy Sips (KBC Securities): "Option moet nog steeds het succes van de strategiewijziging bewijzen. Ik blijf neutraal voor dit aandeel."

Deze uitbreiding is een onderdeel van de samenwerkingsovereenkomst met Huawei die in oktober 2010 werd getekend, waarbij Huawei akkoord ging om een licentie te nemen op Option's uCAN Connection Management software. Deze overeenkomst voorzag daarnaast in potentiële uitbreidingen van deze licentie voor een bedrag ten belope van maximaal 33 miljoen euro. Deze transactie is het laatste deel van deze uitbreidingen onder de huidige licentie overeenkomst. Guy Sips (KBC Securities): "Option moet nog steeds het succes van de strategiewijziging bewijzen. Ik blijf neutraal voor dit aandeel."