Guy Paquot controleert Fingaren c.v.a. die Entreprises et Chemins de Fer en Chine n.v. controleert. Samen bezitten ze voortaan 47,60% van de stemrechten van Compagnie du Bois Sauvage. Deze kennisgeving werd ook naar de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) gestuurd.

Discount van meer dan 35%

Op basis van de portefeuille waardeert Tom Simonts de waarde van een aandeel Bois Sauvage op 278,40 euro, wat neerkomt op een premie van meer dan 35%. Hierbij is al rekening gehouden met een juridisch verlies van de Fortis-zaak voor een bedrag van 29,70 miljoen euro.

Simonts heeft een advies houden voor de holding, met een koersdoel van 180 euro. Hierbij is echter geen rekening gehouden met een take-out premie. Wanneer Guy Paquot alle aandelen wil binnenhalen, kan het potentieel voor het aandeel veel groter zijn.

Guy Paquot controleert Fingaren c.v.a. die Entreprises et Chemins de Fer en Chine n.v. controleert. Samen bezitten ze voortaan 47,60% van de stemrechten van Compagnie du Bois Sauvage. Deze kennisgeving werd ook naar de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) gestuurd. Discount van meer dan 35%Op basis van de portefeuille waardeert Tom Simonts de waarde van een aandeel Bois Sauvage op 278,40 euro, wat neerkomt op een premie van meer dan 35%. Hierbij is al rekening gehouden met een juridisch verlies van de Fortis-zaak voor een bedrag van 29,70 miljoen euro. Simonts heeft een advies houden voor de holding, met een koersdoel van 180 euro. Hierbij is echter geen rekening gehouden met een take-out premie. Wanneer Guy Paquot alle aandelen wil binnenhalen, kan het potentieel voor het aandeel veel groter zijn.