De voorspellingen van de koersen voor 30 juni 2009 zijn voor de Bel20 2107.86 punten, een Dow Jones op 8549.60 punten en een koers euro/dollar aan 1.3914.

Vorige maand had de Guru Index "geanticipeerd" op een kleine remonte van de Dow Jones met een foutmarge van slechts 1.01% en 1.48% voor de Bel20.

Op individueel vlak hebben de beste tien voorspellers een afwijking van slechts 0.10% ten op zichte van één van de indicatoren.

Sinds 12 juni hebben de deelnemers de kans tot en met 16 juli 2009 om de slotkoersen van 31 juli in te schatten. De deelnemer die de beste voorspelling geeft zal een mini-laptop winnen en zal de "Guru van de maand" zijn.

Ter herinnering, de Guru Index van Cash & Keytrade Bank is een vertrouwensindex opgebouwd uit de meningen die de beleggers hebben over de toekomstige koersen van drie financiële indicatoren.

Het principe is zeer eenvoudig: nadat hij zich heeft geregistreerd op de website www.guruindex.be, kan de deelnemer zijn mening geven over de slotkoers van de Bel20, Dow Jones en de wisselkoers Euro/Dollar op de laatste beursdag van de maand.

De deelnemer die de beste voorspelling geeft, zal beschouwd worden als de Guru van de maand. Iedereen kan zich wagen aan deze voorspellingsoefening. De evolutie van de voorspelling kan op elk moment in cijfers teruggevonden worden via de homepagina van guruindex.be.

De voorspellingen van de koersen voor 30 juni 2009 zijn voor de Bel20 2107.86 punten, een Dow Jones op 8549.60 punten en een koers euro/dollar aan 1.3914.Vorige maand had de Guru Index "geanticipeerd" op een kleine remonte van de Dow Jones met een foutmarge van slechts 1.01% en 1.48% voor de Bel20. Op individueel vlak hebben de beste tien voorspellers een afwijking van slechts 0.10% ten op zichte van één van de indicatoren.Sinds 12 juni hebben de deelnemers de kans tot en met 16 juli 2009 om de slotkoersen van 31 juli in te schatten. De deelnemer die de beste voorspelling geeft zal een mini-laptop winnen en zal de "Guru van de maand" zijn.Ter herinnering, de Guru Index van Cash & Keytrade Bank is een vertrouwensindex opgebouwd uit de meningen die de beleggers hebben over de toekomstige koersen van drie financiële indicatoren. Het principe is zeer eenvoudig: nadat hij zich heeft geregistreerd op de website www.guruindex.be, kan de deelnemer zijn mening geven over de slotkoers van de Bel20, Dow Jones en de wisselkoers Euro/Dollar op de laatste beursdag van de maand. De deelnemer die de beste voorspelling geeft, zal beschouwd worden als de Guru van de maand. Iedereen kan zich wagen aan deze voorspellingsoefening. De evolutie van de voorspelling kan op elk moment in cijfers teruggevonden worden via de homepagina van guruindex.be.