Aan het macrofront vielen de cijfers over de Amerikaanse woningmarkt over maart mee. Desondanks werd de sterke daling van het aantal in aanbouw genomen woningen en de verkopen van bestaande woningen over februari niet gecompenseerd.

In de eurozone stegen tegen de verwachtingen in de indices van inkoopmanagers in april, wat duidt volgens ABN Amro op een voortzetting van het gunstige conjunctuurverloop.

Spanje slaagde er in het vertrouwen van beleggers terug te winnen met een emissie van langlopende staatsleningen (EUR 3,4 miljard) tegen een redelijk rentepercentage van 5,47%.

Aan het macrofront vielen de cijfers over de Amerikaanse woningmarkt over maart mee. Desondanks werd de sterke daling van het aantal in aanbouw genomen woningen en de verkopen van bestaande woningen over februari niet gecompenseerd. In de eurozone stegen tegen de verwachtingen in de indices van inkoopmanagers in april, wat duidt volgens ABN Amro op een voortzetting van het gunstige conjunctuurverloop. Spanje slaagde er in het vertrouwen van beleggers terug te winnen met een emissie van langlopende staatsleningen (EUR 3,4 miljard) tegen een redelijk rentepercentage van 5,47%.