Zo klonk de guidance van pakjesbezorger UPS weinig hoopgevend. Over het tweede kwartaal werd een winst per aandeel van 1,13 dollar gerealiseerd, ten opzichte van een consensusverwachting van 1,20 dollar. Voor een het volledige boekjaar wordt een winst per aandeel van 4,65 tot 4,85 dollar verwacht.

Deze prognose ligt duidelijk onder de consensusverwachting 4,98 dollar. Als reden voor de verlaagde winstverwachting wordt verwezen naar kostenbesparingen bij de meeste bedrijven en een vertraging van de economische groei in de Verenigde Staten. Daarmee dreigt het economisch herstel wel op losse schroeven te komen staan.

Zo klonk de guidance van pakjesbezorger UPS weinig hoopgevend. Over het tweede kwartaal werd een winst per aandeel van 1,13 dollar gerealiseerd, ten opzichte van een consensusverwachting van 1,20 dollar. Voor een het volledige boekjaar wordt een winst per aandeel van 4,65 tot 4,85 dollar verwacht. Deze prognose ligt duidelijk onder de consensusverwachting 4,98 dollar. Als reden voor de verlaagde winstverwachting wordt verwezen naar kostenbesparingen bij de meeste bedrijven en een vertraging van de economische groei in de Verenigde Staten. Daarmee dreigt het economisch herstel wel op losse schroeven te komen staan.