ING heeft nog steeds een advies neutraal advies, de guidance kwam volgens Emmanuel Carlier van ING 10 tot 15% onder de prognoses uit.

Uit de recente macro-economische indicatoren blijkt volgens professor Stefan Duchateau alleszins een spectaculaire vooruitgang van de PIIGS-landen. Duitsland doet het overigens nog (veel) beter. Dat is alleszins bemoedigend nieuws voor de eurozone.

Maar je hoeft de Duitsers niet noodzakelijk te kloppen in hun favoriete spel, aldus Duchateau. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

ING heeft nog steeds een advies neutraal advies, de guidance kwam volgens Emmanuel Carlier van ING 10 tot 15% onder de prognoses uit. Uit de recente macro-economische indicatoren blijkt volgens professor Stefan Duchateau alleszins een spectaculaire vooruitgang van de PIIGS-landen. Duitsland doet het overigens nog (veel) beter. Dat is alleszins bemoedigend nieuws voor de eurozone. Maar je hoeft de Duitsers niet noodzakelijk te kloppen in hun favoriete spel, aldus Duchateau. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.