Wanneer de geschiedenis zich herhaalt, moet het ergste echter nog komen. Karl Mills, president en chief investment officer bij Jurika Mills & Keifer, wijst er op dat een koersdaling in S&P 500 met 15% vaak door een bear markt wordt gevolgd.

Bij Standard & Poor's bevestigt hoofd investment strateeg Sam Stovall dat de correctie inderdaad kan uitlopen tot een terugval met 20 tot 30%.

Milss is van mening dat we op het einde van dit jaar ongeveer op de huidige niveaus zullen staan, maar in de tussenperiode kunnen we een stevige correctie meemaken. De zomer kan voor Wall Street een moeilijke periode worden.

Wanneer de geschiedenis zich herhaalt, moet het ergste echter nog komen. Karl Mills, president en chief investment officer bij Jurika Mills & Keifer, wijst er op dat een koersdaling in S&P 500 met 15% vaak door een bear markt wordt gevolgd. Bij Standard & Poor's bevestigt hoofd investment strateeg Sam Stovall dat de correctie inderdaad kan uitlopen tot een terugval met 20 tot 30%. Milss is van mening dat we op het einde van dit jaar ongeveer op de huidige niveaus zullen staan, maar in de tussenperiode kunnen we een stevige correctie meemaken. De zomer kan voor Wall Street een moeilijke periode worden.