In toenemende mate zijn deze contracten door de combinatie van werktuigbouwkundige en elektrotechnische diensten multidisciplinair van aard.

Hierdoor is Imtech vaker als technologiepartner betrokken bij de kern van productieprocessen van klanten. Dit leidt tot additionele spin-off.

Recent heeft Imtech nieuwe industriële orders voor maintenance, shutdowns en upgrading verworven ter waarde van bijna 60 miljoen euro.

René van der Bruggen, CEO Imtech: 'Imtech is één van de sterkste spelers in de Spaanse industriële technologiemarkt en weet hier, ondanks moeilijke marktomstandigheden, de vruchten te plukken van strategische keuzes uit het recente verleden. Imtech is gespecialiseerd in industrieel onderhoud, industriële shutdowns, technische upgrading, renovatie en industriële services in onder meer de olie- en gasindustrie, (petro)chemische industrie, farmacie, energiemarkt en staalsector. De positie in de industriële onderhoudsmarkt was altijd al sterk, maar is, naast werktuigbouwkundige activiteiten, recent verbreed met autonoom opgebouwde elektrotechnische services. Deze strategische focus betaalt zich thans uit in de vorm van een reeks middelgrote opdrachten.'

In toenemende mate zijn deze contracten door de combinatie van werktuigbouwkundige en elektrotechnische diensten multidisciplinair van aard. Hierdoor is Imtech vaker als technologiepartner betrokken bij de kern van productieprocessen van klanten. Dit leidt tot additionele spin-off. Recent heeft Imtech nieuwe industriële orders voor maintenance, shutdowns en upgrading verworven ter waarde van bijna 60 miljoen euro. René van der Bruggen, CEO Imtech: 'Imtech is één van de sterkste spelers in de Spaanse industriële technologiemarkt en weet hier, ondanks moeilijke marktomstandigheden, de vruchten te plukken van strategische keuzes uit het recente verleden. Imtech is gespecialiseerd in industrieel onderhoud, industriële shutdowns, technische upgrading, renovatie en industriële services in onder meer de olie- en gasindustrie, (petro)chemische industrie, farmacie, energiemarkt en staalsector. De positie in de industriële onderhoudsmarkt was altijd al sterk, maar is, naast werktuigbouwkundige activiteiten, recent verbreed met autonoom opgebouwde elektrotechnische services. Deze strategische focus betaalt zich thans uit in de vorm van een reeks middelgrote opdrachten.'