Haissam Arabi, chief executive van Gulfmena Alternative Investments in Dubai, vreest dat wanneer de onrust zich naar andere landen verspreidt de gevolgen voor de financiële markten ernstig kunnen zijn.

De benchmark index voor de Dubai Financial Market moest gisteren 4,30% prijsgeven. Ook andere beurzen in de regio kregen met zware verkoopdruk af te rekenen.

In Egypte zelf bleef de beurs vanwege de grote onrust dicht. De enige beurs die gisteren in de plus kon afsluiten, was de Saoedische. Volgens Arabi is het nu vooral belangrijk dat het Suezkanaal kan openblijven.

Haissam Arabi, chief executive van Gulfmena Alternative Investments in Dubai, vreest dat wanneer de onrust zich naar andere landen verspreidt de gevolgen voor de financiële markten ernstig kunnen zijn. De benchmark index voor de Dubai Financial Market moest gisteren 4,30% prijsgeven. Ook andere beurzen in de regio kregen met zware verkoopdruk af te rekenen. In Egypte zelf bleef de beurs vanwege de grote onrust dicht. De enige beurs die gisteren in de plus kon afsluiten, was de Saoedische. Volgens Arabi is het nu vooral belangrijk dat het Suezkanaal kan openblijven.