Bij de World Gold Council is managing director for investment Marcus Grube van mening dat 2014 een veel beter jaar zal worden voor het goud. De markt heeft een nieuw evenwicht gevonden, onder andere omdat de outflow van goud uit de ETF's is stilgevallen.

De jongste weken is er zelfs opnieuw geld naar deze fondsen gevloeid, wat ongetwijfeld het gevolg was van de stijging van de goudprijs. Grube verwacht dat dit jaar een beter jaar zal worden voor het goud, met een goudprijs die op het einde van dit jaar (fors) hoger zal staan.

Bij de World Gold Council is managing director for investment Marcus Grube van mening dat 2014 een veel beter jaar zal worden voor het goud. De markt heeft een nieuw evenwicht gevonden, onder andere omdat de outflow van goud uit de ETF's is stilgevallen. De jongste weken is er zelfs opnieuw geld naar deze fondsen gevloeid, wat ongetwijfeld het gevolg was van de stijging van de goudprijs. Grube verwacht dat dit jaar een beter jaar zal worden voor het goud, met een goudprijs die op het einde van dit jaar (fors) hoger zal staan.