De MoveOn.org website wil het Department of Justice zo ver brengen dat enkele House Republican leiders worden gearresteerd voor hun aandeel in de shutdown en het debat rond het schuldenplafond. Met name John Boehner en Eric Cantor worden geviseerd.

Dat is nog maar het begin, in een volgende fase zouden nog andere leiders voor de recthbank worden gedaagd, met de bedoeling om ze bij een veroordeling achter de tralies te draaien. Ze worden beschuldigd van niet meer of niet minder dan een ernstige samenzwering tegen de VS.

De MoveOn.org website wil het Department of Justice zo ver brengen dat enkele House Republican leiders worden gearresteerd voor hun aandeel in de shutdown en het debat rond het schuldenplafond. Met name John Boehner en Eric Cantor worden geviseerd. Dat is nog maar het begin, in een volgende fase zouden nog andere leiders voor de recthbank worden gedaagd, met de bedoeling om ze bij een veroordeling achter de tralies te draaien. Ze worden beschuldigd van niet meer of niet minder dan een ernstige samenzwering tegen de VS.