Volgende maand zal het bedrijf de lang verwachte iPhone 6 voorstellen, een toestel met een 5.5-inch screen gemaakt van saffier. Saffier is een materiaal dat meer duurzaam is dan glas of plastiek. Verwacht wordt dat het toestel een groot succes zal worden bij gebruikers van smartphones.

Van de nieuwkomer wordt verwacht dat hij de aandacht zal helpen afleiden van de smartphones op basis van Android. Volgens de cijfers bekendgemaakt door IDC is het marktaandeel van Apple bij de smarthpones in het tweede kwartaal teruggevallen tot 11,70%.

Volgende maand zal het bedrijf de lang verwachte iPhone 6 voorstellen, een toestel met een 5.5-inch screen gemaakt van saffier. Saffier is een materiaal dat meer duurzaam is dan glas of plastiek. Verwacht wordt dat het toestel een groot succes zal worden bij gebruikers van smartphones. Van de nieuwkomer wordt verwacht dat hij de aandacht zal helpen afleiden van de smartphones op basis van Android. Volgens de cijfers bekendgemaakt door IDC is het marktaandeel van Apple bij de smarthpones in het tweede kwartaal teruggevallen tot 11,70%.