Ook het probleem van het schaduwbankieren is naar de achtergrond verdwenen en over een zware crisis in de vastgoedsector horen we niemand nog met een woord reppen. De spooksteden zijn er misschien op, maar inmiddels is duidelijk dat dit een probleem van tijdelijke aard zal blijken te zijn geweest.

Stuart Hoffman, Chief Economist bij PNC Financial Services Group, besteedde recent een uitgebreid rapport aan China. Voorlopig maakt Hoffmann zich geen zorgen over het land, maar hij ziet wel een grote crisis in 2016 losbarsten. Alle factoren die zo'n crisis kunnen veroorzaken komen dan op een hoop en dan zou het kunnen mislopen.

Ook het probleem van het schaduwbankieren is naar de achtergrond verdwenen en over een zware crisis in de vastgoedsector horen we niemand nog met een woord reppen. De spooksteden zijn er misschien op, maar inmiddels is duidelijk dat dit een probleem van tijdelijke aard zal blijken te zijn geweest. Stuart Hoffman, Chief Economist bij PNC Financial Services Group, besteedde recent een uitgebreid rapport aan China. Voorlopig maakt Hoffmann zich geen zorgen over het land, maar hij ziet wel een grote crisis in 2016 losbarsten. Alle factoren die zo'n crisis kunnen veroorzaken komen dan op een hoop en dan zou het kunnen mislopen.