Bovendien moeten de gedane investeringen een positieve return opleveren. De vraag is echter of de cijfers die verstrekt worden door het National Audit Office betrouwbaar genoeg zijn. De regering in Beijing beweert anderzijds zelf dat ze problemen de baas kan.

Daarom moet een andere belangrijke vraag worden gesteld: zal in China in staat zijn om zich een weg uit het schuldenprobleem kan banen. Vooral de regering profiteert van de groei van het BBP en niet de kredietverstrekkers. Er is geen link tussen beiden en een Chinese crisis wordt zodoende stilaan onvermijdelijk.

Bovendien moeten de gedane investeringen een positieve return opleveren. De vraag is echter of de cijfers die verstrekt worden door het National Audit Office betrouwbaar genoeg zijn. De regering in Beijing beweert anderzijds zelf dat ze problemen de baas kan. Daarom moet een andere belangrijke vraag worden gesteld: zal in China in staat zijn om zich een weg uit het schuldenprobleem kan banen. Vooral de regering profiteert van de groei van het BBP en niet de kredietverstrekkers. Er is geen link tussen beiden en een Chinese crisis wordt zodoende stilaan onvermijdelijk.