In zijn boek "Shredded: Inside RBS, The Bank That Broke Britain" beschrijft Fraser hoe RBS gedoemd is om binnen een periode van 10 jaar om te vallen. De situatie zou nog erger zijn dan op het hoogtepunt van de financiële crisis nu ruim vijf jaar geleden. Het management van RBS zou zijn lesje dus nog altijd niet geleerd hebben.

Het omvallen van deze grootbank zou slecht nieuws zijn voor de Britse belastingbetalers, want die hebben 45 miljard pond in de bank geïnvesteerd. De problemen van RBS zouden divers van aard zijn, ze zou onder andere betrokken zijn bij het manipuleren van de valuta- en LIBOR-markten. David Cameron dreigt er een nieuwe kopzorg bij te krijgen.

In zijn boek "Shredded: Inside RBS, The Bank That Broke Britain" beschrijft Fraser hoe RBS gedoemd is om binnen een periode van 10 jaar om te vallen. De situatie zou nog erger zijn dan op het hoogtepunt van de financiële crisis nu ruim vijf jaar geleden. Het management van RBS zou zijn lesje dus nog altijd niet geleerd hebben. Het omvallen van deze grootbank zou slecht nieuws zijn voor de Britse belastingbetalers, want die hebben 45 miljard pond in de bank geïnvesteerd. De problemen van RBS zouden divers van aard zijn, ze zou onder andere betrokken zijn bij het manipuleren van de valuta- en LIBOR-markten. David Cameron dreigt er een nieuwe kopzorg bij te krijgen.