De waardering van Tesla is zo hoog opgelopen dat het bijna onhoudbaar is geworden. De beurskapitalisatie bedraagt momenteel tweemaal die van Ford. Om aan de verwachtingen te kunnen voldoen, zou Tesla meer dan een half miljoen wagens moeten verkopen.

Vorige vrijdag steeg het aandeel Tesla door tot een nieuwe historische topkoers. Niets of niemand lijkt Tesla in zijn vaart te kunnen stuiten. Of toch? Grote beleggers spelen hun aandelen Tesla door naar kleine beleggers en die rotatie zou kunnen wijzen op een trendommekeer.

De waardering van Tesla is zo hoog opgelopen dat het bijna onhoudbaar is geworden. De beurskapitalisatie bedraagt momenteel tweemaal die van Ford. Om aan de verwachtingen te kunnen voldoen, zou Tesla meer dan een half miljoen wagens moeten verkopen. Vorige vrijdag steeg het aandeel Tesla door tot een nieuwe historische topkoers. Niets of niemand lijkt Tesla in zijn vaart te kunnen stuiten. Of toch? Grote beleggers spelen hun aandelen Tesla door naar kleine beleggers en die rotatie zou kunnen wijzen op een trendommekeer.