Eén en ander had te maken met uitspraken gedaan door de Hongaarse regering omtrent het deficiet op de begroting. Dat deficiet zou in 2011 drastisch worden verlaagd.

Bovendien zouden de financieringsbehoeften van de regering aanzienlijk kleiner zijn dan eerst was aangenomen. Hongarije haalde voor 55 miljard forint op door het plaatsen van obligaties met een looptijd van 4, 6 en 10 jaar.

Dat was 5 miljard forint meer dan oorspronkelijk was gepland. In totaal was er vraag voor een bedrag van 128 miljard forint. Daarmee lijken de problemen rond Hongarije alleszins tijdelijk verdwenen.

Eén en ander had te maken met uitspraken gedaan door de Hongaarse regering omtrent het deficiet op de begroting. Dat deficiet zou in 2011 drastisch worden verlaagd. Bovendien zouden de financieringsbehoeften van de regering aanzienlijk kleiner zijn dan eerst was aangenomen. Hongarije haalde voor 55 miljard forint op door het plaatsen van obligaties met een looptijd van 4, 6 en 10 jaar. Dat was 5 miljard forint meer dan oorspronkelijk was gepland. In totaal was er vraag voor een bedrag van 128 miljard forint. Daarmee lijken de problemen rond Hongarije alleszins tijdelijk verdwenen.